Katerina Kvit х T.Mosca FW19-20


Нова колекція FW19-20 Katerina Kvit х T.Mosca називається «Лінії життя». У цьому сезоні два бренди зробили окремі колекції, які об'єднуються на шоу завдяки загальній концепції та лініям стилістичних рішень. T.Mosca традиційно представила трикотажну колекцію, а Katerina Kvit показала класику ready-to-wear. Загальне для двох брендів – бачення, як одна й та сама частина гардероба може по-різному інтерпретуватися, служити різним віковим і сексуальним поколінням. Лінії – центральне поняття і важливий елемент силуетних форм і крою. Вони з'являються на зовнішній стороні виробів: на шарфах або кишенях; а також і на внутрішніх елементах підкладки.


T.Mosca залишається вірною трикотажу, доводячи, що практично вся колекція може складатися з плетених речей та аксесуарів. Цього разу дизайнери марки використовують нову пряжу і роблять ставку на мікси фактур. Абсолютно по-новому виглядає мохер в моделях легких светрів і кардиганів oversize. Водночас фактура мохеру використовується в приталених сукнях, широких брюках, топах. Знаковий светр з відкритою спиною T.Mosca з'являється у новому виконанні: з ніжної напівпрозорої мохерової нитки. А вишивка ліній з паєток доповнює основну ідею колекції.






















Дизайнерка Katerina Kvit підкреслює ДНК свого бренду, використовуючи елементи спортивного шику в pret-a-porter. Ключові моделі: об'ємні тренчі, піджаки, пуховики, сорочки – речі, які створюють street style mood і вважаються трендовими й актуальними серед різних поколінь. Для бренду Katerina Kvit шкіра завжди була основним матеріалом, і цей сезон не став винятком. У колекції представлено новий колір натуральної шкіри – чароїт, красивий відтінок фіолетового. У цьому тоні виконані шкіряні сорочки oversize, спідниці-міді, а також піджаки з об'ємними плечима у стилі 1990-х. Лакова чорна шкіра з'являється в деталях – смугах на підкладці, об'ємних кишенях, ременях. Палітра, крім драматичного чорного і білого, включає відтінки оливи, бежу та фіолету.