Parfum Büro Представляє: Абсолютно Унікальний Бренд Догляду за Волоссям — Fragile Cosmetics

Parfum Büro – один з лідерів дистриб’юції косметики та нішевої парфумерії в Україні.  За більш ніж 20 років компанія познайомила українців з десятками всесвітньовідомих брендів, кожний з яких серед найкращих в своїй категорії. І от нещодавно портфоліо Parfum Büro поповнилося абсолютно унікальним брендом догляду за волоссям. 

Fragile Cosmetics - італійський бренд, відомий своєю мультисенсорною косметикою для шкіри та волосся, у складі якої - натуральні та веганські компоненти. Ця незамінна сучасна лінійка поєднує ефективні та універсальні суміші з безгендерними та екологічними ароматами та дизайном. 


Бренд народився в Італії у 2021 році після багатьох років пошуків у результаті синергії Франко Гоббі, перукаря із міжнародним визнанням, та Мануели Аффатато, підприємиці.  За їхніми словами, Fragile - це спосіб відобразити баланс між людською природою та Землею.



 Мета бренду - створювати усвідомлену красу завжди і всюди, пропонуючи сучасні засоби для спільноти, яка дбає про навколишнє середовище.


Кожен засіб для догляду за волоссям та шкірою Fragile Cosmetics є веганським, має сертифікацію PETA, пройшов дерматологічні тести та перевірку на вміст нікелю й містить щонайменше 97% натуральних компонентів.  Високоефективні формули - без парабенів, сульфатів і нафтопродуктів, натомість вони містять унікальну суміш олій та натуральних активних компонентів, відібраних з урахуванням їхніх косметичних властивостей.  Виробництво


Fragile Cosmetics – це про глибоку повагу до природи й свідомий підхід до вирощування сільськогосподарських культур.



Fragile Cosmetics дбає про навколишнє середовище, його ресурси та все живе. Саме тому прагне оптимізувати красу, пропонуючи невелику кількість більш універсальних і комплексних засобів, щоб мінімізувати наслідки виробництва і захистити життя у всіх його формах. Для цього бренд керується певними етичними засадами під час абсолютно всіх виробничих процесів.


Засоби для догляду за волоссям та тілом створені лише з натуральних та органічних компонентів, що не містять хімічних речовин, шкідливих для людей, тварин та довкілля. Обираючи стійкі та біорозкладні компоненти, бренд створює первинне пакування з екологічно чистих матеріалів (алюміній та скло), а коробки - з паперу, сертифікованого FSC. Бренд прагне ставитися до Матері-Землі з максимальною повагою та захищати природу.



Представляємо бестселери Fragile Cosmetics: 


Glow - концентрований шампунь для зволоження і відновлення волосся


Активні компоненти:

-органічний екстракт вівса
-органічний екстракт кокоса
-конопляна олія

Flow - кондиціонер для волосся


Активні компоненти:

-органічний екстракт вівса
-органічний екстракт кокоса
-конопляна олія




Продукцію Fragile Cosmetics:   можна замовити на сайт www.parfumburo.ua, а також придбати у всіх бутиках @parfumburo за адресами:

КИЇВ, вул. Володимирська, 20/1а

ЛЬВІВ, вул. Вірменська, 13

ВІННИЦЯ, вул. Архітектора Артинова, 19