J’amemme | SS’25

Напівпрозорі та легкі матеріали, а також іконічне плісе J'amemme стали центральними елементами при створенні нової колекції SS'25, яка отримала назву Méduse. Головним натхненням цього сезону виступили загадкові медузи, які наповнили колекцію ефемерними формами, делікатною бахромою та безумовною красою на грані небезпеки.

«Концепція колекції SS'25 виникла з захоплюючих форм і кольорів, які я помітила, спостерігаючи за медузами. Їхні незвичайні обриси та краса надихнули на тему трансформації та змін, - зазначає дизайнерка бренду, Юлія Ярмолюк. - Ми хотіли, щоб природа говорила сама за себе, і це є ключовим елементом багатьох наших колекцій».


Цього сезону бренд проводить паралель між прозорістю тканин, архітектурними формами та неземною природою морських істот. Як результат, бренд демонструє еволюцію свого фірмового плісе у більш скульптурних, нестандартних силуетах, асиметричних сукнях та прозорих фактурах. Витонченість рухів медузи визначає колекцію, роблячи акцент на повітряних матеріалах, які підкреслюють при цьому жіночні силуети в кожному образі.

J'amemme також продовжують зміцнювати свою прихильність принципам сталого розвитку, використовуючи перероблений поліестер для створення головних образів сезону. Цей унікальний вибір тканини використано у струмливих максі-сукнях чорного та яскраво-червоного кольорів, сеті такого ж яскравого кольору, а також плісованому комплекті зі спідницею міді ніжно-блакитного відтінку. Особливу увагу привертає чорний сет, що поєднує брюки з невагомим плісованим топом, силует якого нагадує елегантну форму медузи.













Інноваційний підхід J'amemme до до техніки плісе дозволяє бренду створювати нестандартні архітектурні форми для своїх виробів. Луки колекції втілені у сукнях сетах. У центрі уваги - нова плісована сукня-міні, натхненна незвичайною формою медузи, бахрома якої віддзеркалює делікатне плісе. Прозора тканина надає легкості та повітряності, які є знаковими для бренду.

Показ колекції SS'25 відбудеться під час нового сезону Ukrainian Fashion Week, а локацією виступили Taryan Towers. Спонсорами події стали бьюті-бренд Medik8, відомий своїми інноваційними продуктами в догляді за шкірою, та бренд прикрас Itisi Jewelry — мультибрендовий магазин ювелірних прикрас.