У фокусі: NEW NAMES Ukrainian Fashion Week представляє колекції спеціально відібраних молодих дизайнерів у форматі Open Shooting

Ukrainian Fashion Week представляє колекції молодих українських дизайнерів у новому незвичному форматі - Open Shooting, тобто відкритої фотосесії, на які зможуть бути присутніми зацікавлені журналісти, стилісти та fashion-активісти.


Учасниками New Names SS25 стали фіналісти конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє», які представляли свої колекції під час Berlin Fashion Week VERONIKA DANYLIV, MARIIA DOBROVA, ANASTASIIA NAUMENKO, ALIONA PRODAN, YELYZAVETA KOSTENKO, кращі випускники сезону UFEG ELISON DIEZ, OLGA RYBNYKOVA, INNA SEMENETS, фіналістка конкурсу КНУТД «Печерські каштани» ALMAZ.WEAR, краща випускниця курсу School of Art x Craft SOLOMIIA HRYNKIV.


VERONIKA DANYLIV

YELYZAVETA KOSTENKO

Попри будь-які виклики, упродовж 27 років Ukrainian Fashion Week незмінно приділяє особливу увагу молодим талантам. Навіть у найскладніші часи молоді таланти зʼявляються та розвиваються, а ми продовжуємо свою місію їх підтримувати.


«Ми твердо переконані, що без креативності наших дизайнерів неможливо уявити сутність сучасної України. Наша місія — продемонструвати творчу силу й українську стійкість світові, підтримати індустрію моди в країні та надихнути не зупинятися творити молодих митців, які тільки починають свій шлях. Для нас важливо, щоб нове покоління талантів повʼязувало своє майбутнє з Україною», — каже CEO Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.


SOLOMIIA HRYNKIV

OLGA RYBNYKOVA

MARIIA DOBROVA

INNA SEMENETS

ELISON DIEZ


У рамках історичного сезону Ukrainian Fashion Week SS25 один з дизайнерів, що буде представляти свою колекцію в програмі NEW NAMES, отримає грант від благодійного фонду Ірини Адоніної United For Freedom. Грантова підтримка від United For Freedom спрямована на пошиття наступної колекції переможця або ж розвиток вже наявного продукту, який готується до випуску найближчим часом.


«Я закохана в українську моду і неймовірна щаслива, що цьогоріч мій фонд United For Freedom має можливість допомогти молодому самобутньому таланту у fashion-сфері. Я переконана, що на наших дизайнерів чекає велике майбутнє не лише в Україні, а і на світовому рівні. Сподіваюсь, завдяки нашому гранту про українські таланти у сфері моди почують усі», — каже засновниця благодійного фонду United For Freedom, підприємиця та інфлюенсерка Ірина Адоніна.


ALMAZ.WEAR

ALIONA PRODAN

ANASTASIIA NAUMENKO