Бренд Ruslan Baginskiy відкрив курований простір RB "Artisanal Journey" в рамках Ukrainian Fashion Week.

Курований простір ‘Artisanal Journey’ від Ruslan Baginskiy прагне розкрити гармонійну взаємодію між традицією і сучасністю української культури. “Тут межі моди виходять за рамки звичних матеріалів, охоплюючи неочікуване. Це місце для знайомства з ремеслом у нових формах та форматах, де скульптурний підхід до створення головних уборів постає в нових виконаннях,” зазначає бренд.


У просторі представлені головні убори створені з використанням традиційних ремесел, спеціальні шоупіси – серед них форми головних уборів виконані з різьбленого дерева, воскової вощини, художнього кування, цукру. Також скульптурний підхід масштабується в монументальній вуличній інсталяції знакової моделі Ruslan Baginskiy – Baker Boy Cap створеній з дерева.







Кожен елемент простору — це синтез технік, збережених протягом століть, і сучасних дизайнерських ідей. Простір запрошує зануритись у процес створення виробів, які не тільки демонструють майстерність, але й відображають культурний код, що передається з покоління в покоління. ‘Artisanal Journey’ — своєрідний маніфест про важливість збереження та розвитку українських ремісничих традицій; їх інтеграцію в творчість та моду, у повсякденне життя.







“Я сподіваюсь, що кожен гість цього простору відкриє для себе щось нове, знайде натхнення на власні творчі пошуки; що традиція стане джерелом натхнення”, — Руслан Багінський.

Офіційне відкриття RB "Artisanal Journey” відбулось 4 вересня в рамках Ukrainian Fashion Week. Всі бажаючі можуть відвідати простір з 5 по 15 вересня 2024 року в галереї The Naked Room за попередньою реєстрацією за посиланням.