SS2025 JULIYA KROS

Колекція JULYA KROS SS2025 «Незламні квіти» - це присвята всім жінкам, які зовні залишаючись тендітними та ніжними за роки війни набули надможливої внутрішньої сили, здатної подолати будь що.  

Кожного дня, проходячи через сум та біль, вона, ніби квітка після посухи, знову знаходить ресурси в собі і розквітає з новою силою, надихаючи оточуючих своєю творчою красою. Трансформація особистості та адаптація до обставин – це саме те, що відбувається з нею і робить її непереможною та стійкою. Саме це явище набуло втілення в моделях колекції. 



Стилістично колекція має дві теми - «трансформаційна» та «завершена».

Трансформаційна тема - це ДНК бренду, яке втілене як в темній кольоровій гаммі, так і в  деконструктивних рішеннях. Моделі регулюються по довжині, сукні перетворюються на спідниці, топи та кейпи. 

Довершена тема - це натхнення дизайнера  трансформаційною частиною, де образи мають незмінний статичний вигляд. Відмінною рисою довершеної теми є жіночність образів. 

Головний кольоровий акцент - рожевий, як символ кохання, ніжності та легкості. Головною героїнею колекції незмінно залишається біла сорочка в різних конструктивних рішеннях, притаманних бренду. 

В основі крою багатьох моделей закладена естетика японського кімоно – незмінного джерела натхнення дизайнера. Знаковий аксесуар колекції - квітка кали, яка відрізняється своєю живучістю, навіть коли її зрізали та символізує  жіночу мудрість.