Знайти свій ʼʼкутʼʼ: апсайкл-бренд STARCHAK презентує колекцію SSʼ25

Знайти свій "кут" – це більше, ніж просто повернутися додому. Це знайти місце родинного тепла та духовного притулку. Колекція SS’25 від STARCHAK – це заклик до кожного відчути де його прихисток. Дизайнерку надихнули автентичні українські оселі, у речах та деталях можна прочитати архітектурність і візерунки оздоби існуючих домівок. 


ʼʼДивлячись на хати, я бачу не тільки оселю в розумінні будинку, а унікальну історію краю і людей, котрі в ньому жиють. Кожна така домівка – це витвір мистецтва, який дбайливо плекають поколіннямиʼʼ, - каже модельєрка Марія Старчак. 






Незмінно для бренду, колекція складається із моделей створених у техніці апсайклінг та доповнена новими виробами. Архітектурні форми силуетів символізують хату, яка збудована з кутів. Вона міцна, і в ній ми завжди у безпеці. У кольоровій гамі переважають природні відтінки. Ідея витинанок втілена у накладних комірах, краватках та інших виробах, у яких можна прочитати візерунки оздоби домівок. Цікавою деталлю є гребінь-дармовис, що повторює елементи різьбярства. Виготовлений вручну із дерева, він збалансовує геометричність і чіткість форм, додаючи наївності. 

Cучасному світі значення свого "кута" змінюється, об'єднуючи минуле з теперішнім, а старі традиції з новими змістами. Завдяки технологіям та унікальному баченню бренду, нова колекція STARCHAK слугує нагадуванням віднайти свій ʼʼкутʼʼ. Оберігати, плекати та захищати його, де б ви не були.

Колекція була презентована під супровід пісні ʼʼЧужію яʼʼ гурту NAZVA та Brykulets.