TRIP:TYCH BERGAMOT

Природна гармонія. Баланс. Спокійний погляд у нескінченність та невідомість життя. TRIP:TYCH презентує BERGAMOT — третю частину фундаментальної тріади бренду. Це зустріч фемінного NENUPHAR та маскулінного TURRITELLA, Їнь та Ян, дитинства та дорослішання, фізичного та духовного, розуму та несвідомого.


Це точка, в якій протилежності перетинаються та утворюють буття. Точка, в якій ми приймаємо свої контрастні сторони та події, що відбуваються з нами. Вроджене, набуте, болісне, легке — все є однаково цінним. Музика неможлива без тиші. Тіні роблять зображення об’ємним. Світ перестає бути дуальним, стає єдиним, і віддзеркалюється всередині нас. Кожен є носієм свого світу — ця ідея втілюється у формі BERGAMOT, що нагадує планету.






Коло — це основа планети, сонце і місяць, цілісність та циклічність, первинна бездоганна фігура, початок спіралі. Ми змінюємо все, та залишаємося вірними собі. Відпускаємо та отримуємо. Проходимо цикли еволюції — не заради досконалості, а заради справжності та простоти. Протягом життя ми постійно віднаходимо баланс свого світу. Коли зникає супротив до цього процесу, відкривається його безмежна краса.

 

BERGAMOT уособлює баланс та позачасовість. Цей аромат — про чесність у прийнятті себе та стійку впевненість посеред швидкоплинного світу. Про пізнання своєї сутності та насолоду бути собою. Про те, що кожен із нас є ідеальним центром своєї планети.

 

BERGAMOT доступний у форматі твердого парфуму-прикраси.