Ukrainian Fashion Week і Kyiv Design Week обʼєднують свої зусилля, щоб продемонструвати потужну силу українського дизайну

Спільнодія і єднання. Дослідження відмінностей і підсилення схожостей. Нові акценти, нові точки дотику, нові горизонти для руху. Дизайн – це вимір, який здатен змінювати траєкторії розвитку, приймати виклики, робити життя комфортнішим і красивішим, прибирати бар’єри, поважати межі.



Спільне бачення явища і виклики бурхливих часів обʼєднали Ukrainian Fashion Week SS25 і Kyiv Design Week. Ми обʼєднуємо свої зусилля, щоб створити особливий простір взаємодії, надихнути на зміни та дослідження в креативній індустрії, зрозуміти місто і людей крізь універсальну мову, яку знаємо найкраще. Наша співпраця є доказом того, що мода і дизайн – це єдиний потік творчої думки, яка набуває різних форм.

 

Серія подій Kyiv Design Week запропонує дизайнерам різних напрямків презентувати свої напрацювання та взаємодіяти один з одним. Київ чекають концентровані дні співтворення та обміну досвідом, занурення в дискусії та натхнення на рух вперед. Одним з осередків цієї творчої спільнодії стане простір «Дизайн Свободи» від KDW на Головній локації UFW SS25.
















































«Дизайн Свободи» – тренд зона, яка розміститься на основній локації показів UFW SS25, як результат співпраці двох команд – Kyiv Design Week та архітектурного бюро IK-architects. Виставка є маніфестом сили, професійності, жаги до пізнання та єднання. Це відображення реальності, в якій кожен дизайнер так чи інакше переосмислює найважливіші для себе дефініції дизайну, а кожен українець є дизайНа перетинах різних спектрів дизайну ви знайдете нові та культові об’єкти українських брендів, як от VOZIANOV, Kachorovska, ZAVOD, FURN Object, GAEVA, MÜ store, YaKUSH, DIZA, DONNA, SOLOMIA, MAPICO, Pink Gentle Clouds, Fayina Yerenburh та крафтових майстерень Medovi Svichky, Guculiya, SHABALTAS. А ще познайомитеся із дослідженнями студентів та резидентів UFEG, OSTRIV, Risodentsia, Schooll of Art × Craft і найвизначнішими виданнями воєнного часу від Projector publishing, СP publishing, ist publishing, MacPaw, ArtHuss.нером і творцем вільного майбутнього. 

Обʼєднатись в часи війни – це найважливіша дія, прояв життя попри все. Разом ми працюємо, створюємо і пізнаємо. Ukrainian Fashion Week і Kyiv Design Week сформують ширшу платформу для роздумів і творчої взаємодії, для діалогу містян і креативників. Київ готовий відчути формотворчу і єднальну силу дизайну.